Zaterdag 17 februari was er weer de jaarlijkse 7-kamp voor onze kinderen. In zes verschillende teams streden ze op 7 onderdelen tegen elkaar. Dyno's, hindernisbaan, natuurlijk ijsbijl hangen en nog veel meer leuke onderdelen. Zie op facebook de leuke foto's!

De avond was gereserveerd voor de 15+. Startend met een Pizza mochten we de 7 onderdelen doorlopen, om af te sluiten met een lekker biertje of ander drankje.

Tijdens de NKBV bergsportdag in de Jaarbeurs is het nieuwe Nederlands Team gepresenteerd. Er zijn een aantal klimmers afgevallen en twee nieuwe toetreders. Eén daarvan is onze Top-it klimmer Edith Savenije, de nieuwe benjamin van het Nederlands Team. Samen met Mischa Radt, die ons land al een aantal jaar vertegenwoordigt bij de buitenlandse wedstrijden, heeft Top-it daarmee twee klimmers op het hoogste niveau.

Direct vanuit de beurs zijn ze vertrokken naar Zwitserland voor een klimstage van één week. Fiilmpjes en foto's zijn te zien op de facebookpagina van het Dutch Climbing Team en de NKBV.