Buiten 30 graden, binnen beneden 30 graden, binnen boven 35 graden! En toch waren ze er. Evi, Felix, Jochem, Lieve, Lucas, Marco, Nena en Elise. Een hoop zweetdruppels, maar niet voor niets.  Foto's hier. De resultaten staan binnenkort op de NKBV site.

En ondertussen in Amsterdam...

Drie medailles voor Top-it bij lead JAB. Tjebbe 3e bij junioren, Antonie 3e bij Jongens A en MIscha 3e bij Jonges B. Odin direct achter MIscha op een vierde plek en Giliam halverwege in het veld van 20 deelnemers. Top gedaan!

Wat is er nou leuker dan een verslag van één van de kinderen zelf over het jeugdweekend in de Ardennen? Nena heeft de pen opgepakt en het volgende verslag gemaakt!

Hallo, ik ben Nena en ik klim bij de klimvereniging Top-it in de klimhal Rock Steady in Bussum. Op zaterdag 3 juni t/m 5 juni ging ik met Top-it op klimkamp. We gingen met kinderen van 10 tot 15 jaar naar België, de Ardennen.

We zijn afgelopen week naar Yvoir geweest. Aan de foto's is te zien dat het super weer was en natuurlijk erg gezellig. Was je er niet bij? Kijk op onze agenda voor de volgende Top-it buiten uitjes!

2 April waren we met Top-it naar Block013. Onze Max heeft daar een hele mooie boulderhal opgezet en heeft ons getrakteerd op een pittig lesje. Dyno's, Jumpstarts, etc. Iedereen moest er aan geloven en zelfs de oudjes bleken nog wat te kunnen leren! Foto's zijn er natuurlijk ook!