traditioneel was de inschrijving al weer een week na opening vol. En wat is er genoten door onze kids en de begeleiding. Het mooie weer helpt daar zeker bij!

Wat was het weer een feest dit jaar. Zoals altijd was vijf minuten na openstellen inschrijving het uitje al weer vol. En het was weer een succes. Klimmen in de Ardennen, kampvuur, de grotten in, veel spelletjes, speurtocht en ook nog een klein beetje slapen.

Zaterdag 17 februari was er weer de jaarlijkse 7-kamp voor onze kinderen. In zes verschillende teams streden ze op 7 onderdelen tegen elkaar. Dyno's, hindernisbaan, natuurlijk ijsbijl hangen en nog veel meer leuke onderdelen. Zie op facebook de leuke foto's!

De avond was gereserveerd voor de 15+. Startend met een Pizza mochten we de 7 onderdelen doorlopen, om af te sluiten met een lekker biertje of ander drankje.

Wat is er nou leuker dan een verslag van één van de kinderen zelf over het jeugdweekend in de Ardennen? Nena heeft de pen opgepakt en het volgende verslag gemaakt!

Hallo, ik ben Nena en ik klim bij de klimvereniging Top-it in de klimhal Rock Steady in Bussum. Op zaterdag 3 juni t/m 5 juni ging ik met Top-it op klimkamp. We gingen met kinderen van 10 tot 15 jaar naar België, de Ardennen.