Wat is er nou leuker dan een verslag van één van de kinderen zelf over het jeugdweekend in de Ardennen? Nena heeft de pen opgepakt en het volgende verslag gemaakt!

Hallo, ik ben Nena en ik klim bij de klimvereniging Top-it in de klimhal Rock Steady in Bussum. Op zaterdag 3 juni t/m 5 juni ging ik met Top-it op klimkamp. We gingen met kinderen van 10 tot 15 jaar naar België, de Ardennen.

Het begon bij motel de Witte Bergen, in de ochtend. We (de kinderen van Top-it en begeleiders) verzamelde daar met onze spullen. We vertrokken met z’n allen in busjes, op naar België. Toen we aankwamen op bestemming gingen we gelijk naar het klimgebied om te gaan klimmen. Daarna gingen we naar de camping om onze tent op te zetten. We gingen ook nog even afkoelen in het beekje op de camping. We gingen na het zwemmen barbecueën.

Daarna gingen we het bos in, we moesten punten verzamelen met behulp van een kaart. Het was echt super leuk!!! We liepen weer terug en gingen slapen. De volgende ochtend gingen we samen ontbijten en lunchpakketjes maken. Na het eten gingen we weer naar een klimgebied, dit keer een andere. Na het klimmen gingen we weer terug naar de camping. We aten pannekoeken!

We gingen daarna naar de Steengroeve. We hadden daar een kampvuur gemaakt en aten marshmallows en speelden Weerwolven. Het was alweer een super leuke dag!! De volgende dag gingen we weer ontbijten en pakten tussendoor ook onze tent in. We gingen weer naar een klimgebied, en reden daarna door naar de Witte Bergen. Daar stonden onze ouders te wachten. Het klimkamp was alweer afgelopen. Het was echt SUPERDUPER leuk!!!!

Foto's zijn hier te vinden.