Weer een leuk uitje achter de rug. Met een flinke groep top-it'ers naar Neoliet Utrecht afgereisd voor mooie routes en wat leuke boulders. Over vier weekjes al weer naar de energie haven. Schrijf in via Banster.

Een prachtige seizoensafsluiting bij NKBV Amsterdam terrein! Met een afvaardiging van 25 leden zijn we gaan klimmen op de mooie locatie midden in Amsterdam. Een heerlijke BBQ en lekker drankje erbij om vervolgens in onze tentjes te kruipen. Jawel, overnachten naast de klimmuur en rustig opstaan met een gebakken eitje.

Ieder een mooie (klim) vakantie gewenst namens Top-it!

2 April waren we met Top-it naar Block013. Onze Max heeft daar een hele mooie boulderhal opgezet en heeft ons getrakteerd op een pittig lesje. Dyno's, Jumpstarts, etc. Iedereen moest er aan geloven en zelfs de oudjes bleken nog wat te kunnen leren! Foto's zijn er natuurlijk ook!

Op 5 november vierden we met een leuke groep klimmers het 10-jarig bestaan van Klimvereniging Top-it in Bussum. Met een heerlijk Nepalees/Indiaas buffet, een leerzame en leuke workshop over halfautomatische zekeringsapparaten (met dank aan Rik Boss van de NKBV) en natuurlijk een biertje met bitterballen aan de bar. Een geslaagde avond!

Foto's staan hier