Dit weekend deden 4 Top-it helden mee met de internationale Flatlander Cup. Met als resultaat Goud, twee keer zilver en twee keer brons!

Zaterdag was de lead wedstrijd bij Mountain Network Arnhem. Antonie Moes haalde bij de junioren een mooie 5e plek in de finale. Mischa Radt was grandioos tweede bij de jongens A. Edith Savenije op een verdiende derde plek in een veld van 20 deelnemers. En bij de meisjes C Nena een topprestatie met haar derde plek! Een fantastische dag die strak was georganiseerd!

En voor wie nog vel over had op de vingers was zondag de boulderwedstrijd bij Bouldercentrum RijnBoulder. Ook hier weer waanzinnige boulders. Complimenten voor de bouwers.

Antonie Moes wist weer een vijfde plek te veroveren in de finale. Mischa Radt was deze keer heer en meester met zijn eerste plek. Edith Savenije een stoere tweede plaats met alleen een Zwitserse dame voor haar. Nena ook weer in de finale en wist deze keer tot de zesde plek te komen. Top Heren en Dames! Mischa, Antonie en Edith mogen volgende week al weer aan de slag voor de volgende Lead NJK.