Wij hebben onze rekening bij de ING, NL66INGB0001798958

Het bestuur bestaat uit vijf leden.

Voorzitter Richard Savenije Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Dirk Veldhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester David van der Werf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen lid Activiteiten Jan Hendriks  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen lid Activiteiten & Trainingen

Floor van Dammen     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

Daarnaast kent Top-it nog een commisaris veiligheid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top-it is een klim vereniging met meer dan 180 leden. Ongeveer de helft van onze leden is jeugd tm 18 jaar. De andere helft zijn volwassen.  

Wij organiseren trainingen voor volwassen en jeugdleden. De meeste van onze trainingen en sommige van onze andere activiteiten worden gedaan in klimhal Rock Steady in Bussum. Daarnaast organiseren we elk jaar vele uitjes naar klimgebieden in het buitenland en andere klimhallen in Nederland.

De vereniging is opgezet en wordt draaiende gehouden door enthousiaste en ervaren sportklimmers. Ons doel is dan ook al onze leden veel en veilig klimplezier te geven.

De vereniging stelt zich ten doel het bevorderen en het doen bevorderen van de klimsport in al zijn verschijningsvormen vanuit een recreatieve, sociale en sportieve context.