Onze vereniging heeft dit jaar een sterke groei van het ledenbestand gehad. Top-it heeft op dit moment 188 leden met als gevolg dat de trainingen van woensdag 18:00, zaterdag ochtend 9:15, 9:30 en 11:00 zeer druk worden bezocht. Om te voorkomen dat de trainers niet voldoende toezicht kunnen houden op hun groepen, is er een ledenstop ingesteld voor deze trainingen.

 

De trainingen op woensdag 16:30 en 19:15 hebben nog wel voldoende plek. Op dit moment zijn wij bezig met het organiseren van een extra training welke op vrijdag zal worden gehouden. Naar verwachting zal deze training aan het einde van de dag of begin van de avond worden gehouden. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je jouw zoon of dochter een proeftraining wilt laten volgen. Dan kunnen wij de toestroom van aspirant leden beter beheersen.

Verder hebben wij een wachtlijst aangemaakt voor de verschillende trainingen en de toekomstige training op vrijdag. Je kan jouw zoon of dochter op de wachtlijst plaatsen via de Banster pagina