Heb je een cursus gevolgd om zelfstandig te zekeren en wil je van klimmen je sport maken zodat je elke week kan klimmen? Top-it geeft jeugdtrainingen op woensdag, vrijdag en zaterdag aan een grote groep jongeren.

In de beginnende jeugdtrainingen maken we kinderen spelenderwijs enthousiast voor het klimmen via oefeningen en spelletjes die in het teken staan van veilig, ontspannen en vrij leren bewegen op de klimwand. In de gevorderde jeugdtraining staat het verbeteren van het klimniveau centraal. Hiervoor is het nodig dat de continuïteit (het duurvermogen), de kracht en de techniek bewust worden getraind.

Het trainingsjaar is verdeeld in twee delen, met ca 20 lessen per half jaar: sept-jan en feb-juli.

Wanneer Tijdstip Voor wie
Woensdag 17.30-19.00 8 t/m 18 jr
Vrijdag 17:45-19:15 10 t/m 18 jr (VOL - wachtlijst)
Zaterdag 08.45-10.15 8 t/m 12 jr
Zaterdag 09.15-10.45 10 t/m 14 jr
Zaterdag 11.00-12.30 13 t/m 18 jr

 

Aanmelden

Voor deelname aan twee proeflessen bij de Top-it jeugdtrainingen moet je op de instroomlijst staan. Je kan jouw zoon of dochter op de instroomlijst plaatsen via de Banster pagina Je krijgt bericht als je mee kan doen met de training. Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je nog vragen hebt. Let op: een afgeronde beginnerscursus is een vereiste, ook voor de proeflessen. Dit omdat kinderen elkaar zekeren tijdens onze trainingen.

Bij de eerste proefles: meld je 10 minuten van te voren aan bij de bar van Rock Steady en zeg dat je aan een Top-it training meedoet. Top-it laat je 2 keer gratis meedoen met de training om te kijken hoe je het vindt. Belangrijk, ook bij deze proeflessen betaal je wel de toegangsprijs van de klimhal. 


Kosten

De kosten bestaan uit de Toegang hal + Lidmaatschap + Trainersbijdrage.

Lidmaatschap:
Jeugd: € 15 euro/ jaar lidmaatschap tot 18 jaar (automatische incasso)

Trainersbijdrage:
Jeugd: € 40 (zie *) of € 60 (zie **)per jaar (automatische incasso).

Deze prijzen zijn exclusief de toegangsprijzen van de klimhal, Zie hiervoor website www.rocksteady.nl .

Bij binnenkomst altijd eerst aanmelden bij de bar!

 

Zekerapparaten

Eén van de volgende apparaten is vereist als je bij ons komt klimmen:

  1. Black Diamond ATC Pilot met bijbehorende Black Diamond karabiner (verkrijgbaar bij Rock Steady)
  2. Jul2 met Belaymaster/Ball-Lock/Trilock (Verkrijgbaar bij Rock-Steady)
  3. Mammut Smart met Ball-Lock of Edelrid trilock

 

NKBV

Voor onze leden is het verplicht lid te zijn van de NKBV. Op deze manier is iedereen direct in de hal verzekerd en is de aansprakelijkheid goed geregeld. Daarnaast kan iedereen ook gebruik maken van de overige voordelen van het lidmaatschap zoals korting bij Bever Sport en aantrekkelijke buitensport verzekerningen. Meer info op de nkbv site