Mooier konden we het niet hebben. 25 graden, eind oktober, en lekker buiten klimmen in de Ardennen.

Speciaal voor onze 18+ 'ers nog een laatste keer naar buiten. Beez is een hele leuke plek voor mooie single pitch, maar met wat fantasie ook een enkele multi pitch. Na een lange dag geklommen te hebben een zwoele lange avond met een heerlijke BBQ met vlees van de speciaalsllager die op bestelling altijd de lekkerste stukken vlees heeft. 's Nachts sloeg het weer wel heel plotseiling om. De Tarp werd in de stormachtige bui uit de grond gerukt maar kon nog gered worden.

De volgende dag begin wel erg druilerig. Even de tijd genomen voor een lekker steivig ontbijt maar er vervolgens wel voor gekozen om te vertrekken. Ter hoogte van Dinant bleek echter de lucht al weer helemaal  opengetrokken. Wijze les dus: check eerst ter plekke de klimsite alvorens conclusies te trekken.

Na dit fantastische weekend werd al weer gedacht aan leuke locaties voor komend seizoen. Eén van de ideeën die geopperd werden was Berdorf. Alle suggesties zijn welkom, laat maar weten en we organiseren het! Hier in ieder geval wat leuke foto's!