Zaterdag 28 mei was de tweede voorronde voor de regionale kampioenschappen lead. 9 jeugdige helden hebben deelgenomen met mooie successen.

 

In de koningsklase, "Max" wist Anthonie Moes de eerste plek te bemachtigen. Alle vier de routes getopt! Dat deed niemand hem na. En petje af voor onze Odin Latour. Klimt nog geen jaar, en behaalt in dezelfde klasse de zevende plek tussen de in totaal 16 deelnemers.

In de klasse "Mid" had Nena van Delden een mooie zesde plek Twee tops waren goed genoeg om er 13 achter haar te laten. Evi Veldhuis bereikte een mooie 14e plek net twee plaatsjes boven haar broer Hugo.

De instapklasse "Start" kende vier Top-it deelnemers. Totaal waren hier 27 deelnemers. Lucas Frijns werd met drie tops tweede! Direct gevolgd door Lieve van Dijk met eveneens drie tops. Elise Savenije klimt elke wedstrijd weer een beetje hoger op de ladder en eindigde deze keer op de 10e plek. Drie tops! Sophia Zierleyn volgde op een nette 12e plek met net zo veel getopte routes.

Genoeg talent in onze club! En dat alles onder toeziend oog van ons jurylid Edith Savenije. Kijk voor de uitslag op de site van de NKBV. Foto's staan hier