Dit jaar hebben we twee mooie podiumplaatsen veroverd! Nena van Delden heeft plek twee verdiend bij de categorie Mid en Anthonie Moes heeft ook deze podiumplaats bemachtigd in de categorie Max. Chapeau!

We waren met maar liefst zeven helden en heldinnen gekwalificeerd voor de finale wedstrijd. In de categorie Start hebben Jens Bosman, Lieve van Delft en Sophia Zierlleyn de derde plek behaald. Helaas ging door de resultaten van de vorige wedstrijden de bronzen plak naar iemand anders maar de prestatie was er niet minder om. Elise Savenije wist mooi de laatste 5c route helemaal uit te klimmen.

In de categorie Mid heeft Evy Veldhuis heel goed geklommen. Helaas stond ze met haar voet ongemerkt op een verkeerde kleur waardoor haar eindresultaat wat lager is. De volledige uitslag is hier te vinden.

Dank aan de NKBV voor de organisatie en de klimhallen voor de facilitering. Deze wedstrijden zijn bedoeld om kennis te maken met het wedstrijdklimmen en wellicht door te stromen naar de nationale competitie. Onze Top-it deelnemers hebben genoten en zullen zeker terugkomen! Ook dank aan de juryleden, waaronder Edith Savenije die van alle wedstrijden de zwaarste routes heeft mogen beoordelen.

Foto's staan hier op onze site.