Beste Top-it leden,

Ook aan ons gaan de maatregelen rondom Corona niet voorbij. Gezien de nieuwe landelijke richtlijn die gisteren bekend werd zullen wij ook onze werkwijze hierop aanpassen. In overleg met de NKBV, Rock Steady en andere klimverenigingen hebben wij besloten tot en met 31 maart geen trainingen en activiteiten te organiseren.

Rock Steady klimhal blijft open.

De hal blijft open voor klimmers. Aangezien hier minder dan honderd bezoekers aanwezig zijn mag de klimhal op dit moment gewoon open blijven.

Blijf thuis met symptomen!

De overheid stelt dat mensen die symptomen vertonen die kunnen wijzen op het coronavirus thuis moeten blijven. Leden die minstens één van deze symptomen hebben, moeten wat ons betreft dan ook thuisblijven:

  • Neusverkoudheid
  • Hoesten
  • Keelpijn
  • Koorts

We verwachten dat onze leden en ouders zich hier aan houden, zo als ook onze trainers dat doen.

De trainingen gaan tot en met 31 maart niet door.

Conform de oproep van de NKBV lasten wij de trainingen af. Dit is er op gericht om de gevolgen van de uitbraak te beperken dan wel te vertragen.

Activiteiten tot en met 31 maart gaan niet door.

15 Maart is er een uitje naar klimhal Sloterdijk. Ondanks dat dit geen probleem is conform de landelijke richtlijn willen wij deze toch afzeggen. Niet alleen kinderen, ook ouders en begeleiding zijn hier bij aanwezig. De grotere en diverse samenstelling van de groep, in combinatie met onze verwachting dat een aantal zelf al de overweging maken om niet deel te nemen heeft ons doen besluiten dit evenement af te gelasten. Dit geeft duidelijkheid naar onze leden.

Klimwedstrijden gaan niet door

De NKBV schorst alle wedstrijden tot en met 31 maart.

Algemene maatregelen.

Conform het landelijk beleid vragen we ook de aandacht voor de volgende maatregelen:

  • Handen goed wassen! Zowel voor als na het klimmen. Het is geen contact sport maar we hangen wel met zijn allen aan dezelfde grepen
  • Hoesten aan de binnenkant van je arm
  • Gebruik papieren zakdoeken
  • Ga in geval van klachten naar huis.

Welke maatregelen gelden er na 31 maart?

Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten en houden jullie op de hoogte. Zodra de maatregelen aangepast dienen te worden of er ander nieuws is te vertellen zullen we dat direct doen. Dank voor jullie medewerking!