Heb je een cursus gevolgd om zelfstandig te zekeren en wil je van klimmen je sport maken zodat je elke week kan klimmen? Top-it geeft jeugd-trainingen op woensdag,vrijdag en zaterdag aan een grote groep jongeren.

In de beginnende jeugdtrainingen maken we kinderen spelenderwijs enthousiast voor het klimmen via oefeningen en spelletjes die in het teken staan van veilig, ontspannen en vrij leren bewegen op de klimwand. In de gevorderde jeugdtraining staat het verbeteren van het klimniveau centraal. Hiervoor is het nodig dat de continuïteit (het duurvermogen), de kracht en de techniek bewust worden getraind.

Het trainingsjaar is verdeeld in twee delen, met ca 20 lessen per half jaar: sept-jan en feb-juni.

Wanneer Tijdstip Voor wie
Woensdag 17.30-19.00 8 t/m 12 jr
Woensdag 19.00-20.30 12 t/m 15 jr
Vrijdag 17:45-19:15 10 t/m 18 jr
Zaterdag 09.00-10.30 8 t/m 12 jr
Zaterdag 09.15-10.45 10 t/m 14 jr
Zaterdag 11.00-12.30 15 t/m 18 jr

 

Aanmelden

Voor deelname aan de Top-it jeugdtrainingen moet je je wel eerst aanmelden. Klimvereniging Top-it heeft een sterke groei van het ledenbestand gehad. Top-it heeft op dit moment 188 leden met als gevolg dat de trainingen van woensdag 18:00, zaterdag ochtend 9:15, 9:30 & 11:00 zeer druk worden bezocht. Om te zorgen voor een nette instroom wordt dit via de trainers afgestemd. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je jouw zoon of dochter een proeftraining wilt laten volgen. Dan kunnen wij de toestroom van aspirant leden beter beheersen.

Je kan jouw zoon of dochter op de inschrijflijst plaatsen via de Banster pagina Je krijgt bericht als je mee kan doen met de training (woensdag of zaterdag). Meld je 10 minuten van te voren aan bij de bar en zeg dat je aan een Top-it training meedoet. Je mag 2 keer gratis meedoen met de training om te kijken hoe je het vindt. Belangrijk, ook bij deze “probeer” lessen betaal je wel de toegangsprijs van de klimhal. Voor de hogere niveau's bepalen de trainers of je het juiste niveau hebt voor de groep.


Kosten

De kosten bestaan uit de Toegang hal + Lidmaatschap + Trainersbijdrage.

Lidmaatschap:
Jeugd: € 15 euro/ jaar lidmaatschap tot 18 jaar (automatische incasso)

Trainersbijdrage:
Jeugd: € 40 (zie *) of € 60 (zie **)per jaar (automatische incasso).

Deze prijzen zijn exclusief de toegangsprijzen van de klimhal, Zie hiervoor website www.rocksteady.nl .

Bij binnenkomst altijd eerst aanmelden bij de bar!

 

Zekerapparaten

Eén van de volgende apparaten is vereist als je bij ons komt klimmen:

  1. Black Diamond ATC Pilot met bijbehorende Black Diamond karabiner (verkrijgbaar bij Rock Steady)
  2. Jul2 met Belaymaster/Ball-Lock/Trilock (Verkrijgbaar bij Rock-Steady)
  3. Mammut Smart met Ball-Lock of Edelrid trilock

 

NKBV

Voor onze leden is het verplicht lid te zijn van de NKBV. Op deze manier is iedereen direct in de hal verzekerd en is de aansprakelijkheid goed geregeld. Daarnaast kan iedereen ook gebruik maken van de overige voordelen van het lidmaatschap zoals korting bij Bever Sport en aantrekkelijke buitensport verzekerningen. Meer info op de nkbv site